Paula Ramírez es manté al podi amb la selecció després de la rutina lliure

Els Estats Units, d'Andrea Fuentes, han avançat les espanyoles al rànquing general amb un gran exercici en la rutina lliure

Paula Ramírez, al fons de la imatge, i les nedadores de la selecció espanyola de natació artística / Foto: RFEN

Natacio

Publicat el 6/agost per Marc Lladó

La santcugatenca Paula Ramírez i la selecció espanyola de natació artística han completat un exercici d'alta dificultat amb acrobàcies molt arriscades. En una d'elles, el combinat espanyol ha rebut una penalització que les fa baixar a la tercera posició de la general. El rànquing el lidera la Xina, per la suma de dos exercicis molt complets, seguida dels Estats Units, d'Andrea Fuentes, que avui ha avançat a Espanya. Dimecres es decidirà qui rep les medalles en el darrer exercici, la rutina acrobàtica.

En una final de rutina lliure molt exigent i igualada, Paula Ramírez amb la selecció espanyola han quedat en quarta posició d'aquest exercici, amb una puntuació de 346,46 punts. Amb la banda sonora d'Aladín, les espanyoles han mantingut un exercici artístic de dificultat màxima. En el còmput global, cauen a la tercera posició, que els permetria obtenir medalla, a falta de l'exercici d'aquest dimecres a les 19.30 h en la rutina acrobàtica.