I per acabar l'any, un punt


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) suma el primer punt de la temporada després d'empatar (5-5) davant el Cerdanyola. Les de Jordi Raga, que han anat a remolc durant tot el matx, han estat a punt de marcar el gol del triomf en l'últim sospir del partit, però al final s'han hagut de conformar amb el punt de l'empat.

Les vermell-i-negres han començat perdent 0-2, resultat que pronosticava una altra derrota, però a diferència d'altres vegades, les de Raga no s'han encongit i han tractat de tu a tu el Cerdanyola, fins arribar al descans amb un marcador d'empat a dos.

A la represa el partit ha seguit la mateixa tònica, si les visitants s'avançaven, les locals empataven, i així fins el final, quan el partit ha acabat amb empat a cinc.

El tècnic del PHSC, Jordi Raga, explica les claus de l'empat a Cugat.cat.

Jordi Raga

Fins ara ens havíem enfrontat amb equips forts. Atacant hem millorat una mica, el fet d'empatar el partit ens ha donat confiança.


Tot i que el tècnic considera que s'ha perdut una bona oportunitat per sumar el primer triomf, les santcugatenques finalitzen l'any havent estrenat el caseller de punts. El proper partit del PHSC serà el vuit de gener davant l'Sferic Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.