Continuen sense guanyar, però ofereixen una bona imatge

Imatge d'arxiu del Patí Hoquei Sant Cugat

El Patí Hoquei Sant Cugat femení cau derrotat (1-4) davant l'Arenys de Munt i continua sense guanyar cap matx. L'entrenador de l'equip, Jordi Raga, lamenta les petites errades del seu equip que signifiquen la pèrdua dels partits.

Bona imatge del conjunt santcugatenc davant l'Arenys de Munt, tercer classificat de l'Ok Lliga. Les santcugatenques han encaixat un gol en els moments inicials i abans d'acabar la primera part encaixaven el segon. A la represa, les santcugatenques han pressionat a les del Maresme, però rebien el tercer gol. Minuts després, les santcugatenques marcaven l'1 a 3. A les acaballes, sentència definitiva amb el quart gol de l'Arenys. L'entrenador de l'equip, Jordi Raga, creu que l'equip ha ofert una bona imatge, però que continuen perdent els partits per petits detalls.

Jordi Raga

Els petits detalls fan que els partits s'acabin perdent. Necessitem una reacció immediata.

Les santcugatenques continuen sense puntuar i ocupen la darrera plaça juntament amb el Vigo. Les vermell-i-negres juguen dijous a les nou del vespre quan rebran el Cerdanyola, rival directe de les de Jordi Raga, i que només tenen set punts.