Quatre equips del PHSC classificats pel Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge de la presentació dels conjunts vermell-i-negres

Imatge de la presentació dels conjunts vermell-i-negres

L'aleví A, el júnior i els juvenils A i B del Patí Hoquei Sant Cugat han accedit a la segona fase del Campionat de Catalunya. Per contra, l'aleví B s'ha quedat a les portes de la classificació després de caure en una eliminatòria molt igualada contra el Castellar. El coordinador de base del club santcugatenc, Marc Comalat, creu que el juvenil A i l'aleví són els que tenen més opcions de classificar-se pel torneig català.

Els conjunts de base del Patí Hoquei Sant Cugat finalitzen l'any de la millora manera possible amb la classificació per la segona fase del campionat de Catalunya. L'aleví A, el júnior i els juvenils A i B hauran de quedar entre els dos primers classificats de grup per accedir al català. El coordinador de base del club santcugatenc, Marc Comalat, creu que l'aleví i el juvenil són els que tenen més opcions de classificació.

Marc Comalat

L'aleví i el juvenil A són els que tenen més opcions de participar al català.





Els altres resultats destacats són els dels dos conjunts benjamins i prebenjamins d'iniciació, coordinats per David Olmo, que passen a la categoria de Preferent d'hoquei patins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.