El líder pateix per guanyar al PAV-2

Amaya ha anotat un gol en aquest partit

El Patí Hoquei Sant Cugat femení cau (2-3) contra el líder de l'OK Lliga, el CP Voltregà. Les santcugatenques, tot i sumar la cinquena derrota de la temporada i mantenir-se amb zero punts, han donat la cara contra un equip molt potent i amb bones individualitats.

La visita del líder no ha arronsat a les jugadores santcugatenques que han fet potser el millor partit del que va de temporada. Les noies entrenades per Jordi Raga, han sabut aguantar les embranzides de les visitants que han fet gala de molts recursos en atac. Ha estat la vermell-i-negra Judith la que ha avançat al Patí Hoquei Sant Cugat en el minut sis de partit després d'un bon contraatac. Les visitants han continuat però amb el seu domini del joc i Barcelo ha aconseguit l'empat (1-1) en el minut 10. Cinc minuts després la jugadora del CP Voltregà, Natasha, ha aconseguit posar per endavant el seu equip (1-2) després de culminar una bona jugada d'atac.

El Patí Hoquei Sant Cugat no ha perdut però la cara al partit i ha continuat amb la proposta inicial de sortir al contraatac i esperar el rival en defensa. Amaya ha aconseguit el gol de l'empat (2-2) en el minut 18. Però el CP Voltregà ha tornat a avançar-se en el marcador abans d'arribar al descans amb un nou gol de Barcelo. Amb el resultat de 2 a 3 a favor del Voltregà s'ha arribat al descans.

En el segon temps, tot i les ocasions per totes dues bandes, el marcador no s'ha mogut i el Patí Hoquei Sant Cugat ha sumat la cinquena derrota en els cinc partits que ha disputat fins el moment. L'entrenador del conjunt vermell-i-negre, Jordi Raga, està satisfet del treball de les seves jugadores i creu que és la línia a seguir.

Jordi Raga

Moltes vegades tenim llacunes però avui hem jugat molt concentrades, i contra el líder, tot i perdre, hem jugat bé.

La propera jornada les santcugatenques visiten la pista del Girona HC, quart classificat.