Són el rival a batre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat visita aquesta nit el Voltregà B en la 13a jornada de la Primera Catalana. Els santcugatencs són líders i de moment no han donat cap mostra de feblesa, ja que només han cedit un empat en el que va de temporada. El rival, el Voltregà B, és quart per la cua.

Els santcugatencs són líders en solitari i avantatgen en cinc i deu punts el segon i tercer classificat, el Bigues i Riells i el Lloret B. Un trajectòria impecable dels vermell-i-negres que, setmana rere setmana, van millorant contra rivals que cada cop els exigeixen més.

Aquesta jornada els santcugatencs visiten el Voltregà B, un equip de la part baixa de la taula, quart per la cua amb només 11 punts i que només ha conseguit puntuar en cinc dels dotze partits disputats fins el moment.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, creu que els seus jugadors han d'intentar mantenir la tensió mostrada en les darreres setmanes per continuar amb la ratxa de victòries.

Jordi Raga

Portem tres setmanes de molta tensió i encara que el rival estigui a baix de la classificació hem de sortir al màxim



El matx entre Voltregà B i Patí Hoquei Sant Cugat es disputa avui, a partir de dos quarts de deu de la nit, al Pavelló Oliveras de la Riba de Sant Hipòlit de Voltregà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.