La màquina de la victòria és vermell-i-negra

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) venç (5-4) el GEIEG i suma, una jornada més, tres punts que l'allunyen dels seus perseguidors principals. Els de Jordi Raga, únic conjunt invicte de la categoria, presenten així un balanç d'11 victòries i un empat.

Amb la victòria d'aquesta jornada el tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, es mostra satisfet amb la feina dels seus nois, però creu que encara hi ha coses a millorar.

Jordi Raga

Estem molt contens, però sempre hi ha coses a millorar. Vam sortir espesos i quan ens van pressionar vam perdre boles.

Els santcugatencs han tingut alguns errors en concentració en els primers minuts de joc, fet que ha permès als visitants avançar-se en el marcador. Durant el primer temps el lluminós ha demostrat la igualtat que hi havia sobre el terreny de joc, i és que, quan els gironins s'avançaven els santcugatencs aconseguien la igualada. Al descans, el resultat era d'empat a 2.

A la represa les coses s'han posat de cara pels santcugatencs, que han marcat tres gols que han capgirat el marcador. Tot i la diferència, el GEIEG ha seguit lluitant i ha estat a punt d'aconseguir l'empat. Al final 5 a 4.

Amb aquest resultat el PHSC suma l'11a victòria de la temporada que li dóna 34 punts, cinc més que el Bigues i Riells, segon classificat. La setmana que ve els santcugatencs visiten el Manlleu, penúltim classificat del grup B de la Primera Catalana.