Ocasió per consolidar-se a la primera plaça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) visita dissabte el Caldes en l'11a jornada de la Primera Catalana. Els santcugatencs, que són l'únic conjunt invicte de la categoria, tenen una bona oportunitat d'acomodar-se a la primera plaça davant un Caldes que, tot i l'experiència, se situa en la novena plaça.

La diferència entre els dos conjunts és important. El PHSC se situa primer amb 28 punts, fruit de nou victòries i un empat. De la seva banda, el Caldes suma 14 punts després de quatre victòries, dos empats i quatre derrotes. És per això que els vermell-i-negres tenen aquesta jornada una bona oportunitat per encadenar una altra victòria i allunyar-se encara més del segon classificat, el Club Patí Vic, que suma 22 punts.
El tècnic del conjunt, Jordi Raga, avança però, que entre la rivalitat que hi ha entre els dos conjunts i la dificultat que té la pista del Caldes, serà un partit complicat.

Jordi Raga

És un partit complicat i que sempre hi ha rivalitat. És un equip que a vegades baixa gent del primer conjunt. A casa seva sempre és difícil.







El matx entre el Caldes i el PHSC serà dissabte a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.