L'OK Lliga Femenina tindrà 13 equips


  • Comparteix:

Les noies de Raga tindran una jornada de descans a l'anada i una altra a la tornada

Les noies de Raga tindran una jornada de descans a l'anada i una altra a la tornada

L'OK Lliga femenina, categoria màxima de l'hoquei patins estatal i en la que juga el Patí Hoquei Sant Cugat, tindrà un equip menys aquesta temporada. La Federació Espanyola de Patinatge ha tancat el termini d'inscripció a la competició amb 13 equips, deixant una plaça lliure que no ha volgut cap dels equips amb dret a ascendir.

Al tractar-se d'un número imparell, cada equip tindrà una jornada de descans en cadascuna de les dues voltes de la lliga. Les noies de Raga descansaran en la 8a i 21a jornada, o el que és el mateix, el 4 de desembre i el 21 d'abril. L'entrenador de l'equip santcugatenc, Jordi Raga, ha explicat que aquesta modificació del calendari pot ser un problema o una ajuda en funció de com arribi l'equip a jornada de descans.

Jordi Raga

Una jornada de descans a vegades trenca una mica i a vegades és bo. Si veiem que trenca el ritme ja buscarem alguna cosa.


Els 13 equips de la nova temporada de l'OK Lliga femenina seran: Patí Hoquei Sant Cugat, Fontanellas i Martí d'Igualada, Vigo Stick, Arenys de Munt, Bigues i Riells, Noia, Alcorcón, Vilanova, Voltregà, Girona, Sferic Terrassa i Biesca Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.