Una gran família


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) ha donat el tret de sortida a la temporada amb la presentació dels seus equips davant l'afició. En total, els 160 jugadors dels 21 conjunts del club vermell-i-negre han desfilat sobre el parquet, en un acte celebrat dimecres al vespre al PAV-2 de la rambla del Celler. Un cop acabada la presentació s'ha disputat la 4a Copa Monestir, en la que el sènior masculí ha vençut (3-2) contra el FC Barcelona B Sorli Discau i el sènior femení ha guanyat (3-1) contra el Noia Freixenet.

El PHSC ha fet gala de la seva gran família vermell-i-negra amb un acte que ha omplert les grades del pavelló. L'entitat santcugatenca compta aquesta temporada amb 21 equips en totes les categories, que sumen uns 160 jugadors i jugadores.

El president del PHSC, Miquel Soler, s'ha mostrat orgullós del club i ha senyalat que aquesta presentació és un dia especial.

Miquel Soler

És un gran orgull poder disfrutar d'aquest dia. Som un referent de l'hoquei nacional i extranger.


Miquel Soler s'ha mostrat il·lusionat per la nova temporada i ha recordat que el club és tot un referent nacional i europeu en quant a formació. Un fet que també ha volgut destacar el regidor d'Esports, Xavier Amador.

Xavier Amador

A nivell de Catalunya, el PHSC és un pilar reconegut.


Un cop acabada la presentació, els equips sèniors del club han disputat la 4a Copa Monestir. El femení ha guanyat (3-1) davant el Noia Freixenet i el masculí s'ha imposat (3-2) contra el FC Barcelona B Sorli Discau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.