Janinna provarà sort a l'Alster alemany


  • Comparteix:

Janinna marxa un any

Janinna marxa un any

La jugadora del Junior Janinna Casanova jugarà la propera temporada a la lliga alemanya d'hoquei herba. Després de moltes temporades vinculada al club blau-i-negre ha decidit fer un parèntesi en la seva carrera professional per provar sort a l'estranger, concretament a l'Alster d'Hamburg.

Aquest dilluns Janinna Casanova viatjarà cap a Alemanya per incorporar-se a la disciplina del seu nou club, l'Alster alemany. Després de tota la vida lligada al Junior, Casanova ha decidit marxar un any a l'estranger per provar fortuna en una nova competició. El vicepresident de la secció d'hoquei herba del Junior, Marcos Hofmann, explica a Cugat.cat que des del club s'ha animat a la jugadora a fer el pas, sobretot per 'motius vitals'.

Marcos Hofmann

Marxar un any a l'estranger és molt bo pel desenvolupament de qualsevol persona, i si a més l'hoquei t'ho permet, cal aprofitar-ho.



En principi el Junior només haurà d'esperar un any per poder tornar a comptar a les seves files amb la jugadora santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.