El PHSC tindrà 21 equips per la nova temporada


Temes relacionats

El PHSC masculí es possa en marxa el 18 d'agost ( 8/ago/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat ha creat un segon equip sènior masculí per la nova temporada. En total, l'entitat vermell-i-negra sumarà 21 equips entre totes les categories i les escoles d'iniciació. A banda del nou sènior, el club tindrà un juvenil, un aleví i un prebenjamí més que l'any passat i perd un equip infantil i un benjamí.

El Patí Hoquei Sant Cugat continua sent un equip que dóna una importància primordial a la base. Com a mostra els 17 equips de base que nodreixen els dos sèniors masculins i femenins.

Enguany, la directiva santcugatenca ha decidit crear un 2n equip masculí que jugarà a 2a Catalana. Així, el salt dels jugadors al primer sènior de Primera Catalana no serà tan gran. D'altra banda, el sènior femení continuarà a l'OK Lliga i el segon equip femení participarà a 2a Catalana.

Pel que fa a la resta d'equips del planter, la distribució serà la següent: un junior, tres juvenils, dos infantils, tres alevins, dos benjamins, tres prebenjamins, un prebenjamí d'iniciació i dues escoles d'iniciació.

En quant a l'organigrama del club, Jordi Raga continuarà com a coordinador del primer sènior masculí i els dos sèniors femenins, Marc Comalat assumirà la coordinació del segon sènior masculí, els júniors, els juvenils, els infantils i els alevins. David Olmo serà el coordinador dels benjamins i prebenjamins, mentre que Toni Sariol s'encarregarà de l'Escola d'iniciació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.