Jornada de visites al campus del PHSC


  • Comparteix:

Els participants del campus d'estiu del Patí Hoquei Sant Cugat han gaudit de la visita de tres figures d'elit de l'OK Lliga aquest dijous. Ramon Gascón, del Lleida, Romà Bancells, del Vic, i l'entrenador del Lloret, Xavier Bosch, han compartit la seva experiència en el món de l'hoquei patins amb els nens i nenes del campus del club vermell-i-negre.

Aquest campus dura tot el mes de juliol i, a banda de combinar l'hoquei patins amb diferents esports i tallers, compta amb la presència puntual de jugadors professionals que comparteixen la jornada amb els participants. Dimecres va ser el torn del jugador del FC Barcelona Jordi Adroher i dijous els convidats han estat el porter del Lleida Ramon Gascón, el defensa del Vic Romà Bancells i l'entrenador del Lloret, Xavier Bosch.

El coordinador del campus, Marc Comalat, ha explicat a Cugat.cat que la visita d'aquests jugadors és un privilegi que els nens i nenes han d'aprofitar.

Marc Comalat

Aquests jugadors no van a tots els campus. Tenim la sort que ens visiten i ho hem d'aprofitar.



Romà Bancells, actualment a les files del Vic, ha animat els assistents a lluitar per seguir millorant dia a dia.

Romà Bancells

Més enllà d'ensenyar a jugar a hoquei, hem intentat transmetre els valors que fan falta per arribar a la màxima categoria.




De la seva banda, Ramon Gascón, defensor de la porteria del Lleida, ha lloat la labor de formació del Patí Hoquei Sant Cugat.

Ramon Gascón

Jo visc a Sant Cugat i conec una mica la feina del club. En aquest campus he pogut comprovar que s'estan fent coses molt interessants.




Aquests no han estat els últims convidats que es passaran pel campus. El club ja té programada la visita de quatre figures més per la setmana vinent. El nou porter del Barça, Sergio Fernández, el nou jugador del Vilanova, Marc Roca, el jugador del Maçanet Joan Castanyé i l'entrenador d'aquest mateix equip, Jordi Roca, compartiran el proper dijous amb els participants d'aquest campus d'estiu del Patí Hoquei Sant Cugat.

El campus s'està realitzant a la ZEM Jaume Tubau durant tot el més de juliol amb la presència de 80 nens i nenes repartits en quatre torns setmanals. Les jornades giren al voltant de l'hoquei patins, però es combinen amb altres esports, tallers, piscina i visites de jugadors d'elit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.