El benjamí B, segon a Valladolid


  • Comparteix:

El benjamí B del Patí Hoquei Sant Cugat finalitza segon al Torneig Nacional Ciutat de Valladolid disputat aquest dissabte. Els nens i nenes de Maria Rosa Tamburini perden el títol per la diferència de gols amb el guanyador, el Club Patín Olarizu.

Gran torneig de l'equip santcugatenc que ha guanyat tres partits i ha empatat un finalitzant en segona posició. Els vermell-i-negres han guanyat còmodament els seus partits contra el Club Hoquei Cambres gallec per 5 gols a 0, contra el San Pio X de Valladolid per 8 gols a 0 i contra el Loyola de Bilbao per 3 a 0. El partit més igualat ha estat contra el campió, el Club Patín Olarizu de Vitòria, contra qui han empatat a dos gols.

Finalment els santcugatencs han estat segons ja que el Olarizu ha tingut una diferència de gols més gran que els nens i nenes entrenats per Maria Rosa Tamburini. L'entrenadora del conjunt benjamí B santcugatenc creu que els seus jugadors han fet un gran paper en aquest torneig.

Maria Rosa Tamburini

Estic molt contenta perquè ens han dit que hem estat els que millor hem jugat. L'equip ha treballat molt bé i estic molt orgullosa.



Paral·lelament s'ha fet un torneig d'habilitats de toc que ha guanyat el santcugatenc Marçal Blasco. Un altre triomf vermell-i-negre ha estat el de la portera Mariona Serrasolses que ha vençut en la competició de porters.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.