Torner es juga el lideratge amb Catalunya davant Sudàfrica

Paula Torner amb la selecció catalana

La jugadora santcugatenca Paula Torner marca un dels tres gols amb els que Catalunya derrota a Brasil per 3 a 0 en el debut a la Copa Amèrica que s'està disputant a Vic. El combinat català juga a les vuit del vespre davant l'Argentina amb el lideratge del grup B en joc.

Paula Torner va obrir el camí del triomf de Catalunya davant el Brasil. Torner marcava l'1 a 0 al minut 2 de partit. Dos minuts més tard, segon gol de les catalanes. D'aquesta manera s'arribava al descans. A la represa, festival atacant de les catalanes que no podien ampliar el marcador gràcies a l'actuació de la portera brasilera Nishi. Quan faltava un minut per acabar el matx, Barceló de penal deixava el 3 a 0 definitiu. En l'altre partit del grup, l'Argentina golejava per 17 a 1 Sudàfrica. Les argentines són líders del grup de la COPA Amèrica i es jugaran la primera posició amb Catalunya avui a partir de les vuit del vespre a Vic.