Soler creu que Raga seguirà al capdavant del femení


  • Comparteix:

L'equip santcugatenc ha finalitzat en novena opsició el primer any d'OK Lliga

L'equip santcugatenc ha finalitzat en novena opsició el primer any d'OK Lliga

El president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, ha explicat al programa Avantmatx de Cugat ràdio, que Jordi Raga seguirà com a entrenador del primer equip femení. Soler també ha assegurat la viabilitat econòmica de l'equip a l'OK Lliga.

Miquel Soler s'ha encarregat de desvetllar els dos interrogants del conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat. El primer d'ells, el futur de Jordi Raga al capdavant del primer equip femení. Raga va exposar fa uns dies a Cugat.cat els seus dubtes sobre la seva continutat com a màxim responsable de les noies, tot i garantir el seu lideratge amb els nois.

En aquest sentit, Miquel Soler s'ha mostrat convençut que el tècnic santcugatenc serà l'entrenador del femení l'any vinent.

Miquel Soler

Tot i el que va dir, puc assegurar que hi ha un 99% de possibilitats que en Jordi segueixi amb aquest equip.



L'altre dubte recau en la viabilitat econòmica de seguir jugant a l'OK Lliga. La participació a la màxima categoria estatal, i de nova creació aquesta darrera temporada, s'ha hagut de finançar amb l'ajut de les jugadores i famílies del club. Soler s'ha mostrat molt agraït a tots ells i n'ha volgut garantir la participació l'any vinent.

Miquel Soler

Econòmicament és viable amb l'ajut i esforç de les famílies.




El conjunt santcugatenc s'ha estrenat a l'OK Lliga acabant en novena posició d'un total de 14 equips. Un fet que ha valgut un notable alt en la valoració del president del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.