Paula Torner debuta amb victòria a la Golden Cup de Blanes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Paula Torner amb la selecció catalana

Imatge d'arxiu de Paula Torner amb la selecció catalana

La selecció catalana d'hoquei patins, amb la jugadora del PHSC Paula Torner al seu cinc inicial, ha vençut (3-2) contra França en el primer partit de les catalanes a la Golden Cup de Blanes. La selecció lidera ara el grup A amb 3 punts i buscarà la victòria demà al matí contra Argentina amb una plaça per la semifinal en ment.

Les jugadores catalanes, que ja van imposar-se en aquest torneig els anys 2006, 2007 i 2009, han debutat amb un victòria que les referma com a candidates al títol. De moment, Paula Torner i les seves companyes són líders del grup A, on estan enquadrades juntament amb França i Argentina.

En el primer partit d'aquesta fase de grups, les quadribarrades s'han imposat (3-2) contra les franceses en un partit complicat que ha resolt la jugadora Motxa Barceló a 11 minuts pel final.

Demà a dos quarts d'onze del matí, segon i últim partit d'aquesta fase. Si Catalunya venç davant Argentina s'asseguraran la primera plaça de grup i jugaran la semifinal per la tarda contra el segon classificat del grup B, on hi ha Xile, Alemanya i el Sather Blanes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.