El Patí Hoquei Sant Cugat tanca temporada amb derrota a Cerdanyola


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat ha perdut per 3 a 1 a la pista del Cerdanyola

El Patí Hoquei Sant Cugat ha perdut per 3 a 1 a la pista del Cerdanyola

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat tanca la temporada a l'OK Lliga amb derrota per 3 gols a 1 a la pista del Cerdanyola. Les santcugatenques planten cara a les cerdanyolenques, però les locals es mostren superiors al segon temps i guanyen la lliga en aquesta darrera jornada de competició.

El Patí Hoquei Sant Cugat s'ha convertit en l'autèntic jutge de la lliga. El Cerdanyola havia de guanyar per proclamar-se campions de lliga i finalment s'han imposat per 3 a 1. La primera meitat ha estat de clar color verd-i-blanc situant el 2 a 0. A la represa, les santcugatenques han posat emoció al matx aconseguint el 2 a 1, però ràpidament les de Cerdanyola han marcat el 3 a 1. D'aquesta manera les cerdanyolenques han aconseguit la lliga i sumen el segon títol de la temporada després de sumar la Copa de la Reina. El president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, satisfet amb la temporada realitzada pel seu equip.

Miquel Soler

Estem molt satisfets perquè l'equip jugarà per segon any consecutiu a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.


Les jugadores de Jordi Raga han finalitzat en novena posició la seva primera temporada a l'OK Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.