Jordi Raga: 'Seguiré com a tècnic de l'equip masculí, però del femení encara tinc dubtes'


  • Comparteix:

El Patí Hoquei masculí seguirà dirigit per Jordi Raga

El Patí Hoquei masculí seguirà dirigit per Jordi Raga

El director esportiu del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, ha confirmat que seguirà com a entrenador del primer equip masculí. Raga també podria confirmar la seva continuïtat al capdavant del conjunt femení. Una decisió que queda pendent fins que es reuneixi amb el coordinador de l'entitat, Marc Comalat.

Jordi Raga continuarà com a entrenador una temporada més al capdavant de l'equip masculí. L'equip ha assolit la permanència amb un conjunt totalment renovat. Raga té molt clar que vol seguir al capdavant d'aquest equip per treure-li el màxim rendiment. El que encara no té clar és seguir dirigint l'equip femení.

Jordi Raga

Seguiré amb l'equip masculí, però amb el femení estic pendent d'una reunió amb el Marc Comalat.




Jordi Raga va agafar les regnes de l'equip femení a mitja temporada, cobrint la baixa d'Albert Méndez, que va decidir abandonar el càrrec. Raga decidirà en breus si continua compaginant el càrrec d'entrenador masculí i femení o si es dedica exclusivament a dirigir els nois.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.