Permanència matemàtica pel PHSC


  • Comparteix:

Els jugadors del PHSC mantenen la categoria i seguiran a Primera Catalana

Els jugadors del PHSC mantenen la categoria i seguiran a Primera Catalana

L'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat ha assolit la permanència a Primera Catalana gràcies a la sanció que el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Patinatge ha imposat al Ripoll per ajornar el seu partit contra el Barça. Amb aquest càstig, els vermell-i-negres es distancien del Ripoll en la lluita per la 12a plaça i aconsegueixen la salvació matemàtica a falta d'una jornada pel final de lliga.

El Comitè de Competició ha notificat al Ripoll que dóna al FC Barcelona la victòria del partit ajornat que tenien pendent i, a més, els castiga amb un punt de sanció. Aquesta decisió permet que el Patí Hoquei Sant Cugat s'asseguri matemàticament la 12a posició i la permanència a Primera Catalana, quan falta només un partit, contra l'Arenys de Munt, per acabar la temporada.

El president del club vermell-i-negre, Miquel Soler, celebra la salvació del seu equip després d'una temporada molt dura i exigent.

Miquel Soler

Ha estat una lliga molt dura i llarga. Jo crec que no ens hem salvat per la sanció al Ripoll sinó per la quantitat de punts que hem fet.


Els homes de Jordi Raga juguen divendres, a tres quarts de deu al PAV-2, l'últim partit de la temporada contra l'Arenys de Munt. Els jugadors del Patí Hoquei Sant Cugat podran acomiadar-se de la seva afició amb la permanència a la butxaca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.