La victòria dóna la permanència


Temes relacionats

Un gran partit per encaminar la permanència (22/mai/10)


  • Comparteix:

Els santcugatencs tenen l'oportunitat de certificar la permanència

Els santcugatencs tenen l'oportunitat de certificar la permanència

El Patí Hoquei Sant Cugat juga avui a les deu de la nit a la pista del Geieg de Girona en la penúltima jornada de la Primera Catalana. Si els santcugatencs guanyen, s'asseguraran la permanència sense haver d'esperar al que faci el Ripoll en el seu partit ajornat contra el F.C.Barcelona.

Els santcugatencs saben que la salvació està a tocar i que una victòria a la pista del Geieg certificarà la seva presència, un any més, a la Primera Catalana. Un empat també serviria sempre que el Ripoll no guanyi l'actual líder i equip invicte a la categoria, el F.C.Barcelona, en el partit que tenen ajornat de la setmana passada.

El tècnic dels santcugatencs, Jordi Raga, recorda, però, que el Comitè de Competició podria sancionar el Ripoll per haver ajornat el seu enfrontament contra el Barça. Fa dues setmanes el mateix Comitè ja va castigar el Roda de Ter per un cas similar, donant el seu partit per perdut i retirant-los un punt. Si es repetís el càstig i el Ripoll perdés un punt, el Patí Hoquei Sant Cugat estaria matemàticament salvat, independentment del resultat contra el Geiec. Ho explica Jordi Raga.

Jordi Raga

El Roda de Ter va fer el mateix contra el Palafrugell. El Comitè de Competició li ha donat el partit per perdut i l'ha sancionat amb un punt.



A banda de les possibles sancions, els santcugatencs visiten un Geieg que també se la juga en aquestes últimes jornades. Els gironins estan a dos punts del Ripoll, però amb un partit més. Per tant, han de guanyar i esperar que el Ripoll punxi en dos dels tres partits que li resten per tal d'abandonar el descens directe i disputar el play-off de permanència.

És per això que en el matx entre el Geieg i el Patí Hoquei Sant Cugat hi ha molt en joc per tots dos equips. El partit es disputa avui a partir de les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.