EL PHSC tanca la temporada amb el 20è Torneig Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del PHSC

Imatge d'arxiu d'un partit del PHSC

El 20è Torneig d'Hoquei Patins Ciutat de Sant Cugat se celebra dissabte 19 de juny al PAV-2 de la Rambla del Celler. El Patí Hoquei Sant Cugat està a l'espera de la confirmació d'assistència dels equips convidats que vindran a jugar, en partit amistós, contra els equips prebenjamí, aleví i infantil vermells-i-negres.

El torneig és una festa de cloenda de la temporada organitzada per als jugadors més petits del club. El president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, ha valorat molt positivament la temporada que s'acaba, en la que tots els equips de base del club han assolit les fases finals de les seves categories. L'aleví ha arribat a la Copa Catalunya, el benjamí a la Copa de Barcelona i el juvenil, infantil i júnior a les fases d'accés al Campionat de Catalunya.

De moment, no hi ha ha cap rival confirmat per enfrontar-se als dos equips prebenjamins, els dos alevins i els tres infantils del club vermell-i-negre. Tot i això, el president del club ha avançat a Cugat.cat que Ripollet, Castellar, Reus i Igualda són alguns dels equips convidats a ser presents en aquesta 20a edició del Torneig d'Hoquei Patins Ciutat de Sant Cugat. Una llista d'equips rivals que no està tancada i que s'ha escollit buscant conjunts amb uns valors i un nivell semblants al del Patí Hoquei Sant Cugat.

Aquesta serà ja la 20a edició d'un torneig que ja s'ha convertit en una tradició del club per tancar la temporada i acomiadar els més petits del club abans de l'estiu, tal i com ho explica el president del club, Miquel Soler.

Miquel Soler

Als nens el agrada jugar a hoquei i divertir-se. Volem acabar la temporada amb una festa i que marxin de vacances amb un record del club.




El 20è Torneig d'Hoquei Patins Ciutat de Sant Cugat se celebra dissabte 19 de juny al PAV-2 de la Rambla del Celler i s'espera que unes 500 persones s'hi apropin al llarg del dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.