Un gran partit per encaminar la permanència


  • Comparteix:

La jornada que ve el PHSC podria obtenir la permanència matemàtica davant el Geieg

La jornada que ve el PHSC podria obtenir la permanència matemàtica davant el Geieg

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) venç per 5 gols a 3 el Bigues i Riells en l'avantpenúltima jornada de la Primera Catalana. Amb aquesta victòria els santcugatencs donen un pas de gegant cap a la permanència. El tècnic vermell-i-negre Jordi Raga considera que els seus nois han realitzat un dels millors partits de tota la temporada com a locals.

Des de l'inici del matx, els vermell-i-negres han marcat la diferència i s'han posat per davant. Al descans el resultat era 2 a 0. A la represa les coses han seguit igual, la iniciativa i el domini del joc l'han dut els de Jordi Raga.
A mida que avançava el matx els visitants han aprofitat per retallar distàncies i incomodar els santcugatencs. Tot i això, el PHSC, que ha ofert un gran paper al públic del Pav 2 de la Rambla del Celler, ha sabut mantenir el resultat i no permetre que el Bigues empatés. Al final 5 gols a 3.
El tècnic del conjunt santcugatenc, Jordi Raga, considera que aquest, ha estat un dels millor partits de la temporada com a local.

Jordi Raga

Hem estat molt concentrats, crec que és un dels millors partits que hem fet aquí. Tot i patir hem aguantat el resultat.


Amb aquest resultat els santcugatencs certifiquen, pràcticament, la permanència a la Primera Catalana. Molt s'haurien de torçar les coses, com que el Ripoll guanyés al Barça i que la jornada que ve el PHSC perdés en la seva visita al Geieg, conjunt que ja ha assolit el descens i per tant no s'hi juga res, perquè els de Jordi Raga haguessin de disputar la fase de permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.