Victòria en un partit tens


  • Comparteix:

Sortida de les jugadores abans del partit

Sortida de les jugadores abans del partit

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat venç per 6 gols a 4 el Bigues i Riells al Pav 2 de la Rambla del Celler. Les santcugatenques amb la permanència assegurada guanyen un matx ple de tensió per part de les jugadores. L'entrenador de les vermell-i-negres, Jordi Raga, destaca l'ambient tens i la lluita de les seves jugadores per endur-se la victòria.

El matx ha començat amb un gol en contra als 30 segons de partit. Les santcugatenques han reaccionat i han empatat un minut més tard. Una primera part plena de gols que ha continuat amb un gol de MªRosa Tamburini que avançava a les locals. Dos gols de les visitants han permès arribar a la mitja part amb el marcador de 3 a 4.
A la represa un ràpid gol d'Amaya Gutiérrez empatava el matx a quatre. Una segona part amb una gran quantitat de faltes i amb una actuació polèmica de l'àrbitre. Els gols, però els han posat les santcugatenques amb un gol de MªRosa Tamburini i un altre de Blanca Soldevila. Al final 6 a 4 i victòria de les santcugatenques.

L'entrenador de les vermell-i-negres, Jordi Raga, assegura que les seves jugadores han lluitat molt per aconseguir la victòria.

Jordi Raga

El Bigues i Riells és un equip lluitador i nosaltres hem lluitat molt per sumar una victòria més.



La setmana vinent el Patí Hoquei Sant Cugat juga a la pista del Biesca Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.