Punt important del Patí Hoquei Sant Cugat a Manlleu

El Patí Hoquei Sant Cugat suma un punt important a Manlleu

El Patí Hoquei Sant Cugat masculí empata a 4 gols a la pista del Manlleu remuntant un 2 a 0 en contra. Els santcugatencs estan a punt d'aconseguir el triomf, però els locals empaten en els darrer tram de partit. Els de Jordi Raga han de guanyar un dels tres partits que resten per assegurar-se la permanència matemàtica.

El Patí Hoquei Sant Cugat continua amb una bona dinàmica de resultats i de joc. Els santcugatencs han sumat un punt important de cara a la permanència en un matx vibrant i de moltes alternatives en el marcador. Els santcugatencs han encaixat un 2 a 0 d'inici, però els vermell-i-negres han aconseguit empatar abans del descans. A la represa, nou gol dels santcugatencs, però rèplica local amb l'empat a 3. Quan restaven pocs minuts per acabar el matx, el 3 a 4 arribava pels santcugatencs i semblava que el triomf seria de color vermell-i-negre. El Manlleu no s'ha donat per vençut i ha empatat a 4. El jugador del Patí Hoquei Sant Cugat, Borja Jiménez, valora el punt sumat.

Borja Jiménez

El punt és positiu i guanyant un dels tres partits que resten podem assolir la permanència.

Els santcugatencs rebran la propera jornada el Bigues i Riells, tercer classificat. Els de Jordi Raga necessiten sumar tres punts que els assegurarien la permanència matemàtica a la categoria.