Golejada de l'Arenys al Patí Hoquei Sant Cugat


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat ha perdut a la pista de l'Arenys

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat ha perdut a la pista de l'Arenys

El Patí Hoquei Sant Cugat femení cau golejat per 9 gols a 1 a la pista de l'Arenys de Munt. Les santcugatenques encaixen un 4 a 0 a l'inici davant un conjunt local que s'està jugant el campionat de lliga. Les jugadores de Jordi Raga s'han vist superades per les del Maresme en tot moment.

L'Arenys de Munt ha demostrat perquè serà un dels tres equips que lluitaran pel títol de lliga. Les locals han sortit amb un ritme molt intens que ha deixat les santcugatenques sense cap opció de puntuar. Un 4 a 0 inicial de l'Arenys ha trencat tots els plantejaments de les vermell-i-negres. Amb 5 a 1 s'arribava al final del primer temps. A la represa, quatre gols més de les locals posaven el 9 a 1 definitiu. El delegat de l'equip, Guillem Tamburini, afirma que les santcugatenques no han existit per la superioritat de les d'Arenys.

Guillem Tamburini

L'equip no ha existit i amb el 4 a 0 hem començat a jugar.




Després d'aquesta jornada, el Patí Hoquei Sant Cugat ocupa la novena plaça amb 24 punts i la propera jornada rebran el Bigues i Riells, sisè, amb 31.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.