L'equip benjamí del Patí Hoquei Sant Cugat al campionat de Barcelona


  • Comparteix:

L'aleví A del Patí Hoquei Sant Cugat

L'aleví A del Patí Hoquei Sant Cugat

L'equip benjamí del Patí Hoquei Sant Cugat disputa el campionat de Barcelona dissabte i diumenge a Castellar del Vallès. Els santcugatencs han quedat enquadrats amb Manlleu, Roda de Ter i Sant Ramon de Vilafranca. L'entrenador de l'equip, David Olmo, espera fer un bon paper en aquest torneig.

El conjunt vermell-i-negre aspira a fer un bon paper al campionat de Barcelona que s'inicia dissabte. El debut serà a dos quarts de dotze davant el Roda de Ter, el següent partit a dos quarts de quatre davant el Manlleu i el darrer a dos quarts de vuit. Una jornada plena de partits i on els santcugatencs buscaran quedar entre els dos primers del seu grup per accedir a les semifinals. L'entrenador de l'equip, David Olmo, afirma que no era l'objectiu disputar aquest campionat, però que han arribat de manera merescuda.

David Olmo

Esperem fer un bon paper en aquest campionat de Barcelona.


L'altre grup del campionat de Barcelona està format pel Vic, l'Igualada, el Voltregà i el Sant Josep. Els vermell-i-negres esperen fer un bon paper i arribar com a mínim a les semifinals del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.