Menéndez (Junior) : 'Assumim el paper de favorites al Preolímpic, però Bèlgica té molt a dir'

Júlia Menéndez / Font: Aitor Alcaide

Hoquei herba

Publicat el 14/mar/12 per Joan Garcia

La jugadora del Junior i capitana de la selecció espanyola d'hoquei herba, Júlia Menéndez, ha explicat, en una entrevista a Cugat.cat, que assumeixen el paper de favorites al Preolímpic que s'inicia aquest dissabte a Bèlgica. Menéndez destaca la selecció amfitriona com el rival més perillós per aconseguir l'únic bitllet disponible per als Jocs Olímpics de Londres.

L'objectiu de la selecció espanyola d'hoquei herba és guanyar el Preolímpic de Bèlgica i d'aquesta manera assegurar-se la presència als Jocs Olímpics de Londres. Cinc seleccions lluitaran per aconseguir aquest objectiu. La jugadora del Junior i capitana de la selecció espanyola, Júlia Menéndez, analitza els diferents rivals destacant l'amfitriona, Bèlgica.

Júlia Menéndez

La selecció que ara mateix és més forta és Bèlgia. Juga a casa i serà un partit amb molta igualtat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Menéndez assumeix el paper de favorites perquè són la selecció que ocupa el número 11 del rànquing mundial, però destaca la dificultat de guanyar el Preolímpic.

Júlia Menéndez

Assumim el paper de favorites, però respectem tots els rivals. Serà molt complicat guanyar el Preolímpic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El combinat espanyol debuta dissabte a les onze del matí davant Mèxic, el rival més fluix, i diumenge davant França també a les onze del matí. Dilluns de la setmana vinent hi haurà jornada de descans i dimarts arriba un dels partits clau davant l'amfitriona, Bèlgica, a les sis de la tarda. Dimecres el combinat espanyol s'enfrontarà a Irlanda a dos quarts de cinc de la tarda. Les espanyoles tancaran la primera fase davant Rússia dissabte. Diumenge es disputarà la final a les quatre de la tarda. Si el combinat estatal guanya, Júlia Menénedez disputarà els seus segons Jocs Olímpics.