Guillem Pérez serà el nou entrenador del CP Vilafranca

Després de passar per la base del FC Barcelona, el CP Sporting i el HC Turquel, el tècnic santcugatenc dirigirà el CP Vilafranca

Guillem Pérez, en un dels seus últims partits com entrenador del Hóquei Club Turquel / Foto: Pedro Santos, HóqueiPT

Hoquei

Publicat avui, a les 06:00 per Marc Lladó

El santcugatenc Guillem Pérez serà el nou entrenador del CP Vilafranca la propera temporada, club que enguany ha certificat l'ascens a la màxima categoria estatal. Pérez, que pretenia tenir un any sabàtic després de voltar per la lliga portuguesa, entrenant l'Sporting Club i tres anys a l'HC Turquel, agafa el projecte del conjunt penedesenc amb ganes de 'competir contra tots els rivals'.

"Porto tres anys al Turquel. A Portugal hi ha la millor lliga del món, però necessitava tornar a casa, a prop de la família", ha destacat Pérez en el seu retorn a Catalunya. Tot i que la seva idea inicial fos "agafar-se un any sabàtic", va acceptar el projecte del Vilafranca i pretén aconseguir mantenir la categoria, "competint a bon nivell contra tots els equips".

Després de la seva estada a Portugal i ser entrenador de la selecció espanyola durant quatre anys, Pérez no tanca les portes, en un futur, de tornar a Sant Cugat.




DECLARACIONS

Guillem Pérez

Fa gairebé tres anys que estic a Turquel, a Portugal. Aquí és on hi ha la millor lliga del món, amb els millors equips i les millors condicions. Però necessitava tornar a casa i estar prop de la família.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Guillem Perez

Soc de Sant Cugat de tota la vida. Vaig marxar jove amb 21 anys. He voltat molt i, al final, després de viure a molts llocs diferents, potser algun dia tornaré a Sant Cugat. No ho sé això.

Your browser doesn’t support HTML5 audio