El Junior masculí suma una victòria important abans d'arribar a la Copa del Rei

El gol d'Arnau de Bruijn, amb 10 dianes en lliga, permet sumar els tres punts en un duel clau per a la classificació

Hoquei

Publicat el 19/mar/23 per César Martínez

El Junior masuclí ha superat per la mínima (1-0) al FC Barcelona en la 13a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els d'Oriol Torras sumen la setena victòria en lliga en un partit molt intens i que s'ha resolt per l'encert local. Els blau-i-negres enceten així la setmana de preparació de cara a la disputa de la Copa del Rei a Madrid. El Junior masculí disputarà els quarts de final contra l'Egara aquest divendres a les 13 h al camp del Club de Campo.

El matx ha començat molt igualat on les defenses dels dos equips estaven guanyant els duels directes amb els atacants. Tot i això, el Junior ha disposat de dues ocasions per avançar-se, primer en jugada, i després en un penal-córner que no han transformat.

En el segon període, el Barça ha pogut avançar-se en dos penals córners que la defensa santcugatenca ha aconseguit refusar. En el tram final de la primera part, els santcugatencs han creat una jugada de perill que ha tret el porter rival, Adrian Rafi. El partit ha marxat al descans amb l'empat (0-0) momentani.

A la represa, en el minut 39 ha arribat el gol del Junior, obra d'Arnau de Bruijn que ha estat el més llest dins l'àrea petita. Els blaugranes no s'han quedat enrere i han continuat buscant un gol que iguales el partit.

Al darrer quart, els santcugatencs han disposat d'una triple ocasió en un penal córner, que els culers han refusat. El Junior ha aconseguit assegurar la porteria i sumar els tres punts claus per a la classificació. Final del partit amb una victòria per la mínima d'(1-0) per al Junior.

El tècnic, Oriol Torras, ha celebrat la victòria perquè d'ençà que és l'entrenador del Junior "no havíem guanyat al Barça en lliga". "Hem prioritzat la defensa i no encaixar gols, aquesta ha estat la clau del nostre partit", ha afegit Torras.

DECLARACIONS

Oriol Torras

Hem prioritzat la defensa i no encaixar gols, i aquesta ha estat la clau del nostre partit