El Junior supera amb claredat al Tenis i continua invicte

Les santcugatenques no han donat cap opció al penúltim classificat

Les blau-i-negre guanyen al camp del Tenis / Foto: Cugat Mèdia

Hoquei

Publicat el 8/nov/20 per Arnau Martínez / César Martíne

L'equip femení del Junior guanya (0-4) al Tenis en la setena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques han complert amb el guió previst i no s'han deixat sorprendre per les penúltimes classificades, que encara no han sumat cap triomf aquesta temporada. Aquesta victòria permet al conjunt dirigit per Marcel Malgosa seguir invicte i a només 3 punts del Club de Campo, que ha disputat un partit més.

Les blau-i-negres eren conscients de l'obligació d'endur-se la victòria de Santander si volien continuar aspirant al liderat. El Junior ha sortit des de l'inici decidit a superar al Tenis, que ha estat més conservador i ha prioritzat la defensa.

El primer període ha finalitzat sense gols, però les visitants han estat capaces d'obrir la llauna en el segon, mitjançant Maialen García, i encarrilar el partit amb la diana de Georgina Oliva (0-2). Així s'ha arribat al descans.

Mariona Serrahima, màxima golejadora del Junior a la competició amb 5 gols, ha sentenciat el partit (0-3) a la represa. Les santcugatenques han imposat el seu joc i s'han apoderat per complet de l'enfrontament.

En el darrer quart, Andrea Alonso ha tancat la golejada (0-4) i ha certificat el triomf i la superioritat del conjunt visitant.

El tècnic, Marcel Malgosa, està "satisfet" i "content" pels tres punts obtinguts, malgrat que creu que les seves jugadores "no han aprofitat la segona part on s'han relaxat i ha faltat concentració".

La propera jornada les santcugatenques tornaran a viatjar fins Santander per jugar al camp del CH Sardinero en el partit de la vuitena jornada de lliga.





DECLARACIONS

Marcel Malgosa

"Hem dominat tota la primera part tenint bones ocasions".

Your browser doesn’t support HTML5 audio