El Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja el Sant Just amb una exhibició ofensiva

Els santcugatencs han marxat al descans amb un 4 a 0 que ha deixat encarrilat el matx

Hoquei

Publicat el 2/feb/20 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (8-4) el Sant Just a la jornada 12 de l'Ok Lliga Plata Sud i s'afiança a la tercera posició. Els santcugatencs s'han avançat amb un 4 a 0 al primer temps i han certificat el triomf a la segona part sota la direcció golejadora del capità, Pau Gilabert, que ha marcat quatre dianes. Els de Joan Carles Vadillo visiten la pista del líder, el Vendrell, la propera jornada.

El Patí Hoquei ha sortit com un tro al Pav 2 de la Rambla del Celler i ben aviat s'ha vist com Pau Gilabert amb una falta directa obria la llauna al primer minut de joc. Dos gols més de Yepes i novament Gilabert en el primer quart d'hora han deixat el Sant Just molt tocat sobre la pista. I quan semblava que amb el 3 a 0 s'arribaria al descans, novament diana local a través de Xavi Serrallonga per arrodonir el 4 a 0 i posar fi al primer temps. A la represa, el Patí Hoquei ha continuat jugant un hoquei ràpid i elèctric i Gilabert de penal i un Yepes, bigolejador en aquest matx, han posat el contundent 6 a 0.

Els de Sant Just no s'han arronsat i han reduït diferències amb quatre gols consecutius que han posat a la por al cos dels santcugatencs, a tres minuts per al final. Cesc Maideu amb un ràpid contraatac i Pau Gilabert de falta directa ha posat el vuitè gol i el quart particular que ha fet embogir el pavelló. El tècnic, Joan Carles Vadillo, ha ressaltat la bona feina dels jugadors durant tot el matx.

DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

Sabíem que seria un partit complicat i l'equip s'ha adaptat a un altre estil de joc.