Junior i Reial Societat empaten i es jugaran el passi a semifinals aquest diumenge

Hoquei

Publicat el 11/mai/19 per Pedro Miserachs

El femení del Junior i la Reial Societat de Sant Sebastià empaten (2-2) en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final pel play off pel títol de lliga Iberdrola. Les santcugatenques han estat millor en els dos primers quarts, però finalment no han pogut endur-se el triomf i es decidirà passi a semifinals en el segon partit aquest diumenge a les onze del matí de nou al Lluís Serrahima.

Les de Joan Vidal han sortit molt bé al camp i han dut la iniciativa amb ocasions més clares i una primera diana de Carlota Petchamé en el minut 10 del primer quart. De la seva banda, la Reial Societat, vigent campiona de lliga, no arribava amb claredat a la porteria santcugatenca. Així s'ha arribat amb mínim avantatge per a les blau-i-negres al descans.

A la represa han millorat les donostiarres i han aconseguit l'empat amb un gol de Nerea Belzungi, al que han respost ràpidament les locals fent el segon per obra de Fernanda Flores. Aquests minuts de bogeria a les porteries no ha acabat aquí, ja que de nou les basques han tornat a empatar amb un gol d'Estefania Cascallares. Amb l'empat, tots dos conjunts han disposat d'alguna ocasió més, però el marcador ja no s'ha tornat a moure, finalitzant amb un empat que deixa en l'aire l'eliminatòria, que es decidirà aquest diumenge.