Un PHC Sant Cugat rebel en el debut al Palau Blaugrana rep elogis tot i encaixar una golejada

Pau Gilabert, a l'esquerra, en una acció davant Marc Gual / Font: Víctor Salgado - FCB

Hoquei

Publicat el 24/oct/18 per Joan Garcia / Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'estrena al Palau Blaugrana amb una contundent derrota (9-4) davant el FC Barcelona a la cinquena jornada de l'Ok Lliga. Tot i el resultat, han estat els santcugatencs els primers a avançar-se, amb un 0 a 1 que ha donat tres minuts de glòria al Patí Hoquei en el seu debut al temple culer. El caràcter valent i directe dels de Vadillo ha rebut elogis d'Edu Castro, tècnic del Barça, que ha agraït 'l'atractiva proposta de joc' dels vermell-i-negres i ha assegurat que 'era qüestió de temps que el Sant Cugat ascendís a l'Ok Lliga i és qüestió de temps que s'hi mantingui'.

Sorpresa inicial amb el gol matiner dels santcugatencs al minut 5 quan Pau Gilabert ha establert el 0 a 1. Els blaugranes han tingut una reacció fulgurant amb doblet de Pablo Álvarez, al minut 7 i 8, que ha certificat el 2 a 1. Abans d'arribar al descans, Joao Rodrigues i Marc Gual han fet el tercer i quart gol respectivament. A la represa, dos gols inicials del local han pujat al marcador i amb el 6 a 1 al lluminós, els santcugatencs han seguit competint. David Martinez, a cinc minuts del final, ha retallat distàncies amb el 6 a 2. Els blaugranes han tornar a prèmer l'accelerador i han fet tres gols més. Cesc Maideu ha tancat el marcador amb el 9 a 3 final.

Els santcugatencs ja preparen des d'aquest dimecres el partit de dissabte davant el Voltregà que té quatre punts, tres més que els santcugatencs. El matx serà a dos quarts de nou del vespre al Pav 2.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ressalta la bona feina del conjunt, tot i el resultat final.



L'entrenador del Barça, Edu Castro, ha lloat el joc del Patí Hoquei i augura que el conjunt santcugatenc es mantindrà a Ok Lliga.


DECLARACIONS

Joan Carles Vadillo

Una bona opció hagués estat pujar la defensa, però no estem preparats per plantejar aquest tipus de partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Edu Castro

Tenen jugadors de molt nivell i l'equip es consolidarà a Ok Lliga.

Your browser doesn’t support HTML5 audio