El Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà les semifinals de la Copa Generalitat davant el Mataró

L'equip femení del Patí Hoquei / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

Hoquei

Publicat el 7/feb/18 per Joan Garcia

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa les semifinals de la Copa Generalitat davant el Mataró divendres de la setmana que ve a Voltregà. L'altra semifinal enfrontarà el Voltregà B i Cerdanyola B. Aquesta competició la juguen els quatre millors equips de la primera fase de la Nacional Catalana.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Mataró són vells coneguts després de baixar la temporada passada d'OK Lliga. Tots dos equips lluiten per retornar a la categoria perduda. Només hi ha una plaça per aconseguir aquest premi. De moment tots dos conjunts compleixen els pronòstics amb el Mataró liderant la segona fase i el Patí Hoquei, segon, a quatre punts.

L'únic precedent entre tots dos equips aquesta temporada és el partit de la primera volta on les mataronines es van imposar (2-0) davant el Patí Hoquei a pista de les del Maresme. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carné, creu que tenen possibilitats d'accedir a la final i superar el Mataró.

Joan Carné

Tenim moltes opcions de guanyar perquè tindrem tota la plantilla disponible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El club santcugatenc ha demanat jugar la segona semifinal a tres quarts de deu de la nit perquè a un quart de nou, que es quan està marcat el partit, no podria disposar d'algunes jugadores. La Federació Catalana estudia el canvi d'horari. La final es disputarà a dos quarts d'una del migdia de dissabte i serà emesa en directe per la Xarxa. El Patí Hoquei ha guanyat una vegada la Copa Generalitat al 2016.