El Patí Hoquei afronta aquest dissabte la primera final per l'ascens davant el Palafrugell

Imatge de lla final de la Copa de la Princesa entre Patí Hoquei i Palafrugell

Hoquei

Publicat el 12/mai/17 per Joan Garcia

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la penúltima jornada de la Primera Divisió amb l'obligació de guanyar el Palafrugell aquest dissabte a dos quarts de nou de la nit per continuar en zona d'ascens a l'Ok Lliga. Els vermell-i-negres han de sumar dues victòries per pujar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat sap que necessita guanyar per dependre d'ell mateix per pujar a l'Ok Lliga. Els vermell-i-negres, tercers i en zona d'ascens a l'Ok Lliga, estan a empatats a punts amb el segon, l'Arenys, però els maresmencs tenen un partit més. El quart classificat és l'Asturhockey, que té dos punts menys que els vermell-i-negres.

El rival d'aquesta jornada és el Palafugell, ja ascendit a l'Ok Lliga, però que necessita un punt per proclamar-se campió de la categoria. Els palafrugellencs han guanyat els dos partits que han jugat davant els santcugatencs. En el partit de la primera volta, els empordanesos van superar àmpliament (5-2) el Patí Hoquei. A la final de la Copa de la Princesa, disputada a Sant Cugat al febrer, el Palafrugell també va guanyar per endur-se el títol (4-5).

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, destaca la solidesa i qualitat del Palafrugell.

Joan Carles Vadillo

El Palafrugell no necessita jugar millor que tu per guanyar-te.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El club ha fet una crida, a través de les xarxes socials, perquè el Pav 2 s'ompli.