El femení del Junior buscarà la victòria davant l'Egara per mantenir la segona plaça

El Junior femení viu el tram final de la fase regular

Hoquei

Publicat el 1/abr/17 per Oriol Petit

El femení del Junior d'hoquei herba afronta aquest diumenge a les dotze del migdia un duel clau contra l'Egara per mantenir la segona posició a la Divisió d'Honor. Les santcugatenques volen mantenir la bona imatge mostrada la setmana passada a Madrid, tot i tornar amb derrota del camp del Club de Campo, i repetir triomf davant les egarenques tal com van fer recentment als quarts de final de la Copa de la Reina.

El Junior femení és el segon classificat a la Divisió d'Honor quan només resten quatre jornades per al final de la fase regular, però està empatat a punts amb el tercer, la Complutense. Per això el partit d'aquest diumenge davant l'Egara, que ocupa la quarta plaça a nou punts de les blau-i-negres, és vital per conservar el segon lloc. El tècnic local, Joan Vidal, adverteix dels perills de les egarenques.

Joan Vidal

El fet d'haver-les guanyat recentment a la Copa per elles representarà un repte i segur que hauran intentat trobar la manera de contrarestar el nostre joc. Estan fent una gran temporada, amb una plantilla jove però ben compensada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Egara travessa una ratxa irregular de resultats des que va començar la segona volta de campionat, amb dues derrotes, dues victòries i un empat. A més, va caure als quarts de final de la Copa de la Reina disputada a Sant Cugat, precisament a mans del Junior. Les santcugatenques també van aconseguir el triomf en el partit de la primera volta disputat a Terrassa.

Joan Vidal no té cap baixa per al partit d'aquest diumenge.