El CP Tordera arriba molt endollat a la cita contra el PHC Sant Cugat d'aquest dissabte

Joan Farnés, en una acció aquesta temporada

Hoquei

Publicat el 25/nov/16 per Pedro Miserachs

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat i el CP Tordera s'enfronten aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit en el pav 2 de la Rambla del Celler. Tots dos conjunts, quart i cinquè respectivament, estan empatats a dotze punts quan s'han disputat set jornades de Primera Divisió, i porten dues trajectòries molt similars.

Els dos conjunts han guanyat els seus darrers enfrontaments a la competició. Segons el tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, és un dels equips més en forma de la categoria juntament amb el Palafrugell.

Joan Carles Vadillo

Penso que és l'equip que està més en forma aquesta temporada juntament amb el Palafrugell. Han guanyat en pistes complicades i esperem la millor versió d'ells.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els visitants també lluiten per aconseguir una de les tres places que donen dret a jugar la Copa de la Princesa que es disputarà a Sant Cugat l'11 i 12 de febrer. Els santcugatencs ja estan classificats per ser organitzadors de la competició, però no volen perdre el rastre dels equips que el precedeixen a la classificació, el Palafrugell, Vilanova i la Geltrú i el Calafell.