El masculí del Junior guanya el FC Barcelona i continua endollat

Imatge d'aquesta temporada

Hoquei

Publicat el 13/nov/16 per Oriol Petit

El masculí del Junior guanya al camp del FC Barcelona (1-3) a la setena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els de Jorge Dabanch encadenen dues jornades consecutives guanyant i avancen fins la quarta plaça gràcies a la derrota del Club de Campo al camp de l'Egara.

El Junior ha exercit la seva condició de favorit al camp del Barça i ha dominat totes les fases del partit, excepte l'estona final en què ha quedat amb nou jugadors després de dues expulsions. L'equip de Sant Cugat ha aprofitat millor que mai els penals córner, i els tres gols blau-i-negres han arribat d'aquesta manera. Primer Àlex Gil, després Marcel Malgosa i, per últim, Gerard Garcia han estat els golejadors. A l'últim minut del matx ha arribat el gol de l'honor del FC Barcelona, que tancava el marcador amb l'1 a 3 definitiu.

El tècnic dels santcugatencs, Jorge Dabanch, està satisfet amb els resultats de l'equip, que és quart a la classificació amb 13 punts.

Jorge Dabanch

L'important és mantenir-se a dalt, tot es decidirà als últims partits. Som on volíem estar i ara intentarem fer un gran partit contra el Polo.

La setmana que ve, el Junior rep la complicada visita del líder, el RC Polo.