El Junior femení perd la final i acaba subcampió cadet del Campionat d'Espanya

Hoquei

Publicat el 5/jun/16 per Alex Fàbrega

El cadet del Junior femení acaba subcampió d'Espanya d'hoquei herba després de perdre la final (0-2) davant el CD Terrassa a l'estadi Lluís Serrahima de la nostra ciutat. A la final masculina, s'ha imposat l'Atlètic Terrassa (0-1) al Polo.

El Junior femení ha disposat de les primeres ocasions del partit, una d'elles de penal còrner, però el CD Terrassa en la primera arribada ha fet el 0 a 1 en el minut 10. A partir d'aleshores, les egarenques s'han fet amb el domini del partit, tot i la intenció de les blau-i-negres de buscar l'empat. En el tercer quart, el CD Terrassa ha llençat quatre penals còrner consecutius, i no ha estat fins el quart que han aconseguit el 0 a 2. En l'últim període, el Junior ho ha provat amb tres penals còrner, però no ha trobat el camí del gol.

La final masculina també ha estat protagonitzada pels penal còrners. A la primera meitat, l'Atlètic n'ha tingut tres i el Polo un, però s'ha arribat al descans amb 0 a 0. A la represa i també des de la cantonada l'Atlètic ha fet el seu gol en el minut tres del tercer període. Tot i que els barcelonins han intentat igualar, el triomf se l'han endut els terrassencs.

El tècnic del Junior, Marcel Malgosa, lamenta la derrota, però creu que ha estat una bona temporada.

Marcel Malgosa

No hi ha consol que valgui quan perds una final. Però la valoració del campionat i de la temporada és bona.

El tècnic del CD Terrassa, Pol Solano, es mostra satisfet pel triomf i encantat amb el rendiment de les jugadores.

Pol Solano

Estic molt satisfet per l'equip que ha treballat molt davant un equip molt bo. Hem fet una gran feina durant tot el campionat.

Els tercer lloc femení ha estat per al Polo i en el masculí per a l'Egara.