El Junior desafia de nou el tirà de la Divisió d'Honor, el Club de Campo, a les semifinals pel títol

El Junior femení, a un pas de la final / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 27/mai/16 per Dani Aguilà

El Junior femení s'enfronta de nou a l'equip més poderós dels últims anys a la Divisió d'Honor, el Club de Campo, aquest divendres a les set de la tarda en les semifinals del campionat de lliga. Les de Joan Vidal, que esperen venjar-se de la final de la Copa de la Reina, jugaran amb la dificultat afegida que competeixen a les instal·lacions de l'equip madrileny. El Club de Campo s'ha endut sis dels últims set títols de la Divisió d'Honor.

El Junior inicia l'últim assalt a un dels títols de la temporada, després d'haver-se quedat a les portes dels dos principals trofeus del curs: el Campionat de Catalunya i la Copa de la Reina. Les santcugatenques, a més, tenen l'oportunitat de venjar-se del seu botxí a la final del torneig del KO, un Club de Campo que acull aquest cap de setmana la Final a Quatre de la Divisió d'Honor i que es presenta com el favorit al títol.

Serà el quart partit aquesta temporada entre tots dos equips i suposarà el desempat: fins ara hi ha hagut un empat, corresponent a la primera volta de la fase regular, un triomf del Junior a la segona volta i la victòria de les madrilenyes al final de la Copa.

Segons el tècnic de les blau-i-negres, Joan Vidal, l'equip haurà de fer un partit pràcticament perfecte en totes les facetes per endur-se el triomf.

Joan Vidal

S'haurà de competir en tots els sentits, s'haurà d'estar bé tècnicament, ben posicionats... És, sens dubte, el millor equip de la categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Vidal tindrà tota la plantilla a la seva disposició per al matx. L'altra semifinal enfrontarà la Complutense i la Reial Societat.