El PHC Sant Cugat enceta a Reus una gira final de temporada amb l'ascens com a recompensa

Imatge d'arxiu

Hoquei

Publicat el 2/abr/16 per Albert Diumenjó

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení visita la pista del Reus Deportiu aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, a la 18a jornada de la Nacional Catalana. Les noies de Jaume Oms busquen una altre victòria per ampliar diferències, certificar el lideratge i fer una altra passa cap a l'ascens quan falten cinc partits per al final de la competició. Les santcugatenques inicien amb aquest compromís quatre partits seguits lluny del pav 2.

Les vermell-i-negres treballen de valent per mantenir el marge de tres punts respecte el segon classificat, el Vila-sana. Amb els dos partits amb les lleidatanes ja disputats, el calendari genera un element que pot afegir dificultat al repte: després de Reus, les d'Oms hauran de visitar de manera seguida tres pistes més, la de l'Sferic B, sisè, la del Vilanova B , quart, i la del Voltregà B, setè. El curs el clourà a casa contra el Cerdanyola B.

El Vila-sana, de la seva banda, rep aquest cap de setmana el Vilanova B, visita el Cerdanyola B al següent partit, torna a casa per jugar amb el Mataró B, es desplaça a la pista de l'Arenys i acaba com a local contra el Bigues i Riells B. Tenint en compte la curta distància que tenen d'avantatge, les santcugatenques han de sumar de tres en tres per assegurar-se l'ascens. El primer pas, contra un Reus que va caure de manera contundent al partit d'anada.