El Junior aconsegueix un punt al camp del totpoderós Atlètic Terrassa

Els santcugatencs són sisens i sumen 10 punts / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 15/nov/15 per Albert Diumenjó

El Junior masculí ha empatat a domicili (2-2) davant d'un dels grans de la lliga, l'Atlètic Terrassa, a la 7a jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Una gran segona part dels blau-i-negres davant d'un dels candidats al títol ha servit per aconseguir un empat preuat davant la dimensió del rival. Els santcugatencs han tret rendiment per fi de la igualtat en el joc davant un dels conjunts forts de l'hoquei herba estatal. Després d'aquest empat i amb la pèrdua del Pozuelo davant l'Atletico San Sebastián, l'equip de Jorge Dabanch s'ha classificat per a la Copa del Rei.

El Junior ha suat de valent per endur-se un punt del complicat camp de l'Atlètic Terrassa, que no ha posat les coses fàcils als santcugatencs. Els locals han iniciat el matx molt endollats, a diferència d'un Junior que ha pecat d'algun error defensiu, i ha vist com els terrasencs s'avançaven en el marcador. La intensitat dels locals ha posat el segon davant la impotència del conjunt blau-i-negre. La reacció dels santcugatencs al segon quart ha estat notable, i ha aguantat les escomeses locals però no han estat resolutius a l'àrea rival.

A la represa el Junior ha sortit molt motivat, convençut de capgirar el marcador desfavorable i ha jugat de tu a tu al colós de Terrassa. El bon joc santcugatenc, molt segurs en defensa i punyents en atac, ha servit per posar les taules en el marcador.

La setmana vinent els santcugatencs reben la visita del Club Campo, el tercer classificat empatat a punts amb l'Egara i l'Atlètic Terrassa.