El PHC Sant Cugat s'examina davant el cuer, el Santa María del Pilar

El Patí Hoquei espera tornar a vèncer al pav 2

Hoquei

Publicat el 13/nov/15 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí espera mantenir el nivell d'exigència de les últimes jornades davant el cuer de Primera Divisió, el Santa María del Pilar, aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre al pav 2 de la Rambla del Celler. Segons el tècnic dels santcugatencs, Francesc Sucarrats, aquest és el tipus de matx que serveix per avaluar on vol acabar la plantilla a finals de temporada. El rival, últim classificat, necessita reaccionar després d'un nefast inici de temporada.

Sucarrats té clara la recepta: el rival és indiferent, el que compta és el treball de l'equip i mantenir una regularitat. Bé sigui contra conjunts de la talla del Mataró o el Girona, bé sigui contra rivals com el d'aquest cap de setmana, un Santa María del Pilar que pateix per mantenir la categoria i que, fruit d'aquests dubtes, pot situar feixugues variants defensives al parquet santcugatenc.

El tècnic dels vermell-i-negres opina que davant rivals així és quan l'equip marcarà el que vol aquest curs: passar per la categoria amb tranquil·litat, patir per la permanència o aspirar a fites majors.

Francesc Sucarrats

Són d'aquests partits que et diuen on vols estar durant la temporada. Si et vols passejar per la lliga, si vols patir o si vols aspirar a alguna cosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sucarrats tindrà tota la plantilla a la seva disposició.