El Junior defensa la cinquena plaça davant una perillosa Complutense

Guim Úrsul i els seus companys volen mantenir la cinquena plaça / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 24/oct/15 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba defensa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la cinquena posició de la Divisió d'Honor davant una Complutense crescuda que és sisena. Els santcugatencs han de refer-se de l'esforç dut a terme aquest dijous en la derrota davant l'Egara en partit ajornat. Els madrilenys han protagonitzat un esperançador inici de temporada, amb resultats de mèrit com l'empat, precisament, contra l'Egara.

Duel entre els dos equips que reuneixen més condicionants per trencar l'hegemonia dels quatre grans de l'hoquei estatal. El Junior s'ha situat des de fa algunes temporades com a ferm candidat a l'alternativa, un paper al qual també vol optar la Complutense aquesta temporada. El dubte es resoldrà aquest diumenge, tot i que els factor ambientals poden determinar el desenvolupament del matx.

Un, el que atorga favoritisme als de Dabanch pel fet de jugar a casa, l'altre, el que els hi treu opcions per la càrrega física i emocional del compromís d'aquest dijous, quan van suar de valent per fregar l'empat davant l'Egara. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, recordava la dificultat del rival després del matx contra l'Egara.

Jorge Dabanch

És un partit molt dur. Els partits sempre estan molt igualats i hem d'intentar guanyar com sigui. Aquest partit també pesa i s'ha d'arribar amb les cames fresques. Intentarem guanyar diumenge.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior té a hores d'ara sis punts, per cinc de la Complutense. Els madrilenys han guanyat un partit, precisament l'últim, a casa i de manera contundent (4-1) contra el Taburiente, n'han empatat dos i han patit una derrota.