El Junior viu el primer repte de la temporada, la visita al camp del Polo

Marc Serrahima, en una acció del primer partit / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 3/oct/15 per Dani Aguilà

El Junior protagonitza aquest diumenge a dos quarts d'una el primer gran repte de la temporada, en un curs emmarcat en l'objectiu de superar els quatre grans de la Divisió d'Honor. La primera oportunitat serà d'alçada, la visita a l'actual campió de la competició i subcampió de la Copa del Rei, el Polo de Barcelona. Els santcugatencs arriben a la cita després de vèncer en el primer partit de la temporada per la mínima contra l'Atlético San Sebastián.

El Junior va acabar la passada temporada en cinquena posició, és a dir, en el millor lloc al qual pot optar un equip en l'última etapa de l'hoquei herba estatal. És a dir, just després dels dos equips de Terrassa, Atlètic i Egara, del Club de Campo madrileny i del Polo. Els barcelonins són els que van sortir més reforçats el curs anterior en aquesta batalla de titans, i ha optat per una política continuïsta: pocs canvis, amb només dues altes, una d'elles de renom, la de l'internacional argentí Lucas Vila, procedent del Club de Campo.

Els santcugatencs, de la seva banda, provaran de fer el pas definitiu i superar el Polo, partint d'una premisa clara: millora de cara a porteria, un necessari augment d'efectivitat golejadora que els faci un equip més perillós.