El PHC Sant Cugat s'exigeix la primera victòria a la pista del Mataró

Maria Rosa Tamburini i les seves companyes viuran el primer desplaçament de la temporada

Hoquei

Publicat el 25/set/15 per Laia Sanmiquel

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení farà el primer desplaçament de Nacional Catalana per enfrontar-se al Club Hoquei Mataró aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda. Les vermells-i-negres només tenen al cap recuperar l'OK Lliga i per això han de començar a sumar de tres en tres. En el seu debut, les sancugatenques no van poder superar l'empat (2-2) contra el Palau B.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visitarà la pista del Mataró, equip que ocupa la zona baixa de la classificació després de la derrota contra Cerdanyola Club Hoquei (6-2) a la primera jornada. D'altra banda, empatar en el seu debut va ser una sorpresa que no esperaven les de Jaume Oms, fet que ha fet veure que hauran de treballar dur per recuperar la màxima categoria.

Les santcugatenques han de ser més efectives de cara a porteria ja que en l'anterior matx no van saber transformar les ocasions que van generar i els va costar entrar en el partit. Jaume Oms té clar que cada partit serà complicat, més encara quan el Mataró és un filial d'un equip poderós a l'OK Lliga.

Jaume Oms

El partit de Mataró serà complicat, és un filial d'Ok Lliga on s'està treballant molt bé. Cada partit costarà molt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per al partit, el Patí Hoquei Club Sant Cugat tindrà la baixa d'Anna Espriu i pujaran la Núria Martínez i l'Aina Avila del filial.