El Junior cerca un lloc a la final del Campionat de Catalunya contra l'Egara

Andrea Puig i les seves companyes provaran d'accedir a la final / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 18/set/15 per Dani Aguilà

El Junior femení busca a domicili un lloc a la final del Campionat de Catalunya contra el vigent campió, el Club Egara, aquest dissabte a la una de la tarda. Les santcugatenques van apallissar als quarts de final el FC Barcelona, i provaran de venjar-se de la derrota contra les egarenques de la temporada passada. L'altra semifinal enfronta el Polo i l'Atlètic de Terrassa.

El primer títol oficial a la temporada d'hoquei herba es resoldrà aquest cap de setmana, una cita calcada al curs passat, amb l'Egara com a escull del Junior per arribar a la final del Campionat de Catalunya. Les santcugatenques, amb el retorn de Joan Vidal i amb les noves incorporacions, cerquen retrobar un lloc important en l'elit de l'hoquei herba, i un bon primer pas va ser el resultat als quarts de final de la competició, el contundent 14 a 0 contra el Barça.

Les bones sensacions s'han allargat aquesta setmana, amb triomf (3-0) en partit de pretemporada contra un dels altres semifinalistes del campionat català, el Polo, malgrat que les barcelonines van arribar amb un equip encara en proves. El compromís d'aquest cap de setmana tindrà un perfil molt diferent, amb l'Egara gaudint de tot el seu potencial i amb el dur bloc que el caracteritza, segons el tècnic de l'equip blau-i-negre, Joan Vidal.

Joan Vidal

Serà un partit dur, perquè és un rival intens, agressiu, mosseguen molt... És un equip compacte i després també tenen individualitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els dos partits de semifinals es disputaran a la una de la tarda, mentre que la final, que es disputarà a les instal·lacions de l'Egara, serà a un quart de dotze del matí.