Un PHC Sant Cugat il·lusionat afronta el repte del Campionat de Catalunya júnior

Equip júnior A del PHC Sant Cugat / Font: PHCSC

Hoquei

Publicat el 23/abr/15 per Carme Reverte

El júnior del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'enfrontarà al FC Barcelona, CP Vic i CP Tordera en la lligueta de la fase final del Campionat de Catalunya que es disputarà entre aquest divendres i diumenge a Cambrils. El club està il·lusionat amb l'equip d'Albert Zanon, que ha entrat entre les millors bases de l'hoquei català i que competirà per intentar donar la sorpresa.

L'empresa no és gens fàcil però el conjunt santcugatenc està disposat a afrontar el repte, per començar classificant-se entre els dos primers del grup 1 per accedir a semis. Divendres obrirà la competició davant el CP Tordera a un quart de sis de la tarda, possiblement el rival més assequible del grup. Aquest dissabte s'enfrontarà als dos favotits al títol, al matí al FC Barcelona a partir d'un quart d'onze i a la tarda al CP Vic a un quart de sis.

El president del PHCSC, Francesc Marzà, està molt satisfet amb la campanya feta pels júnior i confia en les possibilitats d'un equip que descriu com a molt competitiu.

Francesc Marzà

Són un equip molt competitiu i amb jugadors molt bons. Arribar aquí és un èxit. Seria una il·lusió molt gran donar la sorpresa però qualsevol dels equips que hi ha la pot donar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En el grup 2 Noia, Lloret, Caldes i Voltregà buscaran les dues places que els doni el pas a les semifinals, que es jugaran al matí perquè la final tindrà lloc a partir d'un quart de set de la tarda.

El fet que molts dels jugadors que disputaran aquest torneig estan jugant en categories nacionals, com la Primera Nacional espanyola i l’Ok Lliga, revaloritza encara més aquest campionat.