L'Handbol Sant Cugat supera el Bordils i segueix a la part alta de la taula

Els santcugatencs s'han desfet (33-30) dels gironins que han plantat cara en tot moment

Handbol

Publicat el 6/octubre per Joan Garcia

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (33-30) el Bordils a la jornada 3 del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs han dominat des del principi el matx i han arribat al descans amb un avantatge de sis gols (17-11). A la represa, el matx ha estat marcat per diferents decisions de la taula arbitral que ha provocat diferents exclusions per a tots dos conjunts. En el darrer minut s'ha arribat amb un gol d'avantatge per als vermell-i-negres que han certificat el triomf amb una gran diana de Jordi Sancho. Els santcugatencs són tercers, a un sol punt dels dos colíders, Sant Vicenç i OAR Gràcia. Els d'Haritz Salvadó visiten la propera jornada la pista del Montcada, cuer sense puntuar.

Handbol Sant Cugat i Bordils han disputat un partit molt igualat que ha tingut un dominador clar durant tot el matx, el conjunt vermell-i-negre. Atacs amb efectivitat i bona defensa, claus en el primer temps local per marxar al descans amb un avantatge contundent (17-11). Els gironins, tot i el marcador en contra, han plantat cara en tot moment. A la represa, els vermell-i-negres han continuat amb el domini al lluminós fins que han arribat els darrers quatre minuts.

La taula arbitral no va estar massa encertada amb diferents decisions que van fer empipar a tots dos conjunts i això va provocar un sagnant nombre d'exclusions de jugadors del Sant Cugat i del Bordils. Moments on es va veure equips amb només quatre jugadors a pista.

A falta de dos minuts, el Bordils s'ha posat a dos gols (31-29) i en el darrer minut a un sol gol (31-30). En aquest moment s'ha erigit la figura de Jordi Sancho amb un gol clau per gairebé certificar el triomf. Finalment, un altre gol santcugatenc, de pista a pista ha tancat la victòria.

El tècnic de l'equip, Haritz Salvadó, lloa la feina dels seus jugadors en un context difícil de pressió davant un equip molt competitiu com és el Bordils.